Iets over mezelf

Iets over mezelf
Loes Jobgstar Acupunctuur Zuid

 

Mijn naam is Loes Jongstra. Ik ben afgestudeerd aan de Hoge school Zuyd, opleiding ergotherapie. Ik ben werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Naast het werken in de psychiatrie ben ik altijd geïnteresseerd geweest in traditionele Chinese geneeskunde.

Ik heb een opleiding gevolgd in richting van de traditionele Chinese geneeskunde bij Qing-bai in Nijmegen en heb ik daarbij gekozen voor de richting acupunctuur.

Beide vooropleidingen zijn beroepsopleidingen op HBO niveau. De opleiding voor acupunctuur is erkend door de beroepsvereniging Zhong.

Ik volg jaarlijks verschillende bijscholingen om mijn kennis te verbreden en te vergroten. En daarbij heb ik veel bijscholingen in de richting psychiatrie en gynaecologie gekozen. Ik heb me naast het begeleiden van volwassenen ook toegelegd op het begeleiden van kinderen. Hiervoor heb ik de kinderacupuntuur en de kindertuina (Chinese massage) gevolgd.

 

Ervaringen van cliënten

Ik kwam bij Loes als een brok spanning, vasthouden van controle, afreageren, radeloos en heel weinig energie. Wonderbaarlijk hoe acupunctuur mijn kijk op mezelf en mijn omgeving heeft veranderd. Ik heb me lang niet zo ontspannen gevoeld, ik ga nu heel stuk losser om met mezelf en dus ook met de mensen om me heen (vooral mijn vrouw plukt hier de vruchten van) en mijn creativiteit stroomt weer. Soms als ik de praktijk verliet voelde het of ik net terug kwam van vakantie!
- Ton -